Apr 21st

21. april: Forsikring – Full kontroll

21. april: Forsikring – Full kontroll

Et lettelsens sukk gikk gjennom en småstresset Assurandør  (Ole Geir)  i dag når Lloyds / London omsider bestemte seg for å tilby oss både ansvar og kaskoforsikring i  ”all states of Afrika”.  Ole Geir hadde nemlig lagt ”hodet på blokka” når det gjaldt å få til dette.

Full kontroll! hørte afrikakorpset for en god stund siden. Siden har det i grunnen vært stille – mistenkelig stille. Ferden mot forsikring startet i følge forsikringskongen (nå tilbake på tronen) i organisasjonen Comesa som er en forsikringssammenslutning av de østafrikanske landene fra Sudan og sørover. Deretter gikk ferden  til ”Trans Country Insuranse” i Sør Afrika – før Ole Geir  via selskapet AXA og en agent i Rotterdam fikk dette til hos Lloyds i London.

At dette skulle være vanskelig å få til kom som en stor overraskelse på vår spesialist på området? Kan det være sånn at noen kjenner til farer som vi ikke har tenkt på?Er det et godt tegn at man må ”jorda rundt” for å få tegnet en tyveri og kollisjonsforsikring? Det er for sent å fundere på dette nå  – 5 dager før vi skal reise –  Vi sier bare: FULL KONTROLL!

Comments