Deltakere

THE FINAL GOAL 2010Med bil fra Oslo til fotball VM i Sør Afrika


Dette er et prosjekt vi har planlagt siden 2006. 3 karer med bil fra Eventyrplassen i Ullevål Hageby med kurs for fotball VM i Sør Afrika juni 2010. Vi regner med på bruke ca. 2 måneder på turen. Avreise er satt til 29. april 2010 og turen slik det ser ut nå går gjennom Europa, Nord Afrika, Egypt, Sudan og hele veien ned til Sør-Afrika. Mere info kommer.


Kort om deltakerne:

Ole Geir: Optimist med god erfaring med at andre løser hans bilproblemer. Skjønner ikke helt hva poenget med luftfilter er, men veldig god på bruk av sekstant og navigering etter stjerner.

Bjørn: Optimist, lege, og altmuligmann. Ekspedisjonens selvoppnevnte proviantansvarlig, inkludert godt drikke underveis. Har forsøkt å mikse en landcruiser i hele julen uten suksess.

Ole Petter: Optimist og runner. Spesialist på start av egen bil når gradestokken synker under minus 10. Ole ryker først hvis short på cash. Selges til høystbydende.

Ole Geir, Bjørn og Ole Petter finner du i en landcruiser på ett eller annet sted mellom Oslo og Sør-Afrika i apri/mai/juni 2010