Mar 26th

27. mars: Vakkert

27. mars: Vakkert

24 timer i Larvik ga super uttelling. Bilen ble dekorert, gjennfinningssystem ble installert, vi ble intervjuet av Østlandsposten og bilen ble testet ut med overnatting på øde skogsvei.

Endelig fikk vi testet ut bilen og bilens utstyr. Vi reiste nedover på fredag kl. 12.00. Kom til Larvik ved 14.00 tiden, håndvask av bilen, og rett til gutta som vente på oss med dekoren. Der ble bilen dekorert etter alle kunstens regler, med logo til prosjektet og logoer til samarbeidspartnere. Tøft!!!. Etterhvert dukket en gammel skolevenninne av Ole Geir opp for å intervjue Larviks store sønn. Ole Geir, sønn av Larviks mest kjente hvalfanger har genetisk røtter til utforskertrang og skolevenninnen som nå jobber i Østlandsposten ønsket å vite mer om vårt prosjekt og vi ble derfor intervjuet om prosjektet.

Samtidig ble også gjennfinningsystemet installert så nå kan alle som vil se hvor bilen er til enhver tid, uansett hvor den er i verden.

Senere på kvelden bar det avsted til en øde skogsvei hvor vi campet og testet utstyret. Det føltes godt å sovne ved siden av Bjørn i teltet på toppen av bilen med herlige 126 x 200 cm å boltre oss på. Vi følte oss som konger.

Comments